SMÖF intro

Tyvärr är det tryckfel i årets programhäfte. Två innehållsförteckning och en utebliven introtext:
Den kommer här istället :lol:

Lätt it go! Lätt it go! On more year to go!
Det är svårt att Gone Native – Beer Native bland Stora Oredan av Lättale, PaleAle, IPA, APA, DIPA, RIPA, WIPA. Du kan Drop it like it’s hot när det gäller Old School bland alla öl. Det är lite New Sweden över mikrobryggarland med Muddle och White Lies när det gäller ölstilar. Lite Grandios Manipulator över det hela. Inte behöver vi rikta Hagelbössans Dubbel IPA mot alla kreativa själar till bryggare för det heller.

Med Passion och Body & Soul kastar vi oss in i ett Amazing Haze av New England och West Coast tillsamman med Ronan The Strewbarian, Janne Shuffle, St Eskil, Gustav och Stenson. Tillsamman provar vi i öppningsskedet en Breakfast Stout för att lite senare gå över till Rött men inte sött, som någon har smidit ihop.

Här finns även kreativa svenskheter som hälsodrycker med kvanne, ginger, havtorn, både kråkbär och tranbär samt björklöv. Man behöver inte vara från Ume för det.
Mot slutat av festivalen kan man bli lite Hazy Face när man avslutar med en Swedish Fika Sout.
Don’t call me Brett då blir jag lite Sooty n’ Nutty.

:roll: :lol:
Väl mött!

Comments are closed.